Solíme, nakládáme, lákujeme a nastřikujeme maso

Maso můžeme udit nejen teplým, ale i studeným kouřem
Maso můžeme udit nejen teplým, ale i studeným kouřem (zdroj: VLADEKO spol. s.r.o.)
Chcete se zakousnout do uzeného masa? Základem je správné naložení do soli (Zdroj: VLADEKO spol. s.r.o.) Maso můžeme udit nejen teplým, ale i studeným kouřem Nasolením maso nejen zakonzervujeme, ale také vybarvíme a rozvineme jeho chuť Maso, které lákujeme, musíme pravidelně otáčet a kontrolovat i kvalitu láku Maso nasolené na sucho je třeba otáčet a odlévat přebytečnou vodu Domácí dřevěné udírny promění vaše naložené maso v opravdovou lahůdku Ukázka nasolování na sucho při přípravě vepřové šunky z kýty Větší kusy masa nebo maso s kostí bude lepší nastříkat lákem do svaloviny a ke kosti Nezapomeňte maso před vložením do udírny opláchnout Dodržujte všechny technologické postupy při nakládání i uzení a vaše dílo bude dokonalé Udírnu, která bude vyhovovat vašim potřebám, můžete koupit jako hotový výrobek přesně na míru
 Zobrazit celou galerii
reklama