zahradnické nůžky Fiskars zahradnické nůžky Fiskars

Hypoteční banka nabízí Valentýnskou hypotéku

Hypoteční banka, jednička na českém hypotečním trhu, nebude žadatelům o úvěr až do poloviny března účtovat poplatek za zpracování hypotéky.

Klienti Hypoteční banky tak ušetří až 25 000 Kč. Nabídka platí pro hypoteční úvěry do 85 procent zástavní hodnoty nemovitosti s fixací úrokové sazby na pět let a více. Nevztahuje se na americkou hypotéku, předhypoteční úvěr a hypotéku bez doložení příjmu.

„Akční nabídka startuje v polovině února, proto jsme ji nazvali Valentýnskou. Navazujeme na úspěšné koncepty předchozích let, kdy jsme uvedli Prázdninovou nebo Vánoční hypotéku,“ řekl Bohdan Suchánek, ředitel marketingu a PR Hypoteční banky. „Stoprocentní sleva na poplatku za zpracování umožní klientům financovat jiné potřeby spojené s bydlením a fixace úrokové sazby na pět a více let jim dává jistotu neměnných splátek,“ dodává Bohdan Suchánek.

Více se dozvíte na www.hypotecnibanka.cz

Autor: Hypoteční banka (Tisková zpráva)