zahradnické nůžky Fiskars zahradnické nůžky Fiskars

Katalog výrobků POROTHERM 2009: Nová inspirace pro bydlení

Milí kutilové, rádi byste si pořidili nové bydlení, ale nevíte si rady se stavebními materiály? Nechte se inspirovat. Například společnost Wienerberger vydává nový katalog výrobků POROTHERM a služeb, určených koncovým zákazníkům. Katalog bude distribuován prostřednictvím skladů stavebnin, na výstavách nebo pomocí zákaznické linky. Zájemci jej budou moci získat bezplatně i na internetu.

Nový katalog sortimentu POROTHERM formátu A4 obsahuje 20 stran plných inspirace pro nové bydlení. Své čtenáře seznámí nejen s technologickými novinkami a doporučeními, ale také s přehledem nabízených služeb pro stavebníky s odkazy na webové stránky.

Tentokrát v katalogu nepůjde pouze o přehled výrobků, ale spíše se bude jednat o průvodce sortimentem, který zájemcům nabídne konkrétní typy domů z projektu POROTHERM DŮM podle jejich energetické náročnosti a s doporučením konstrukčního řešení ze systému POROTHERM. Chybět nebudou příklady bytových a řadových domů, kterým je věnována dvoustrana, rovněž s doporučenou variantou řešení, zejména s ohledem na akustiku.

Čtenáři se rovněž budou moci seznámit s funkcí POROmetr, která slouží pro výpočet ročních nákladů na vytápění domu, postavených z různých typů cihel POROTHERM. Služby mohou zákazníci využít online na webových stránkách společnosti Wienerberger na adrese www.POROmetr.cz.

Katalog rovněž obsahuje přehled kontaktů na půjčovny pomůcek, doporučené stavebniny a proškolené stavební firmy. Katalog výrobků POROTHERM 2009 bude aktuálně distribuován na výstavě Dům a bydlení Liberec. Následně pak na veletrhu For Arch Praha 2009.

Více informací naleznete na www.porotherm.cz.

Autor: Wienerberger (Tisková zpráva)