zahradnické nůžky Fiskars zahradnické nůžky Fiskars

S balíčkem POROTHERM 1+3 ušetříte desítky tisíc

Chystáte se stavět rodinný dům? Stavebníci, kteří se rozhodli pro bydlení v cihlovém domě, nyní mohou významně uspořit. Akce „Balíček POROTHERM 1+3“, která trvá až do 15. října 2008, umožňuje získat hned několik atraktivních výhod najednou.

„Balíček POROTHERM 1+3“ nabízí stavebníkům možnost ušetřit hned čtyřikrát. Pokud se rozhodnou stavět z cihel POROTHERM P+D nebo broušených cihel POROTHERM CB či dalších vybraných výrobků, získají stavební materiál o 38 % levněji.
Další tři výhody jsou určeny pro všechny, kteří v rámci akce odeberou na místo stavby do 22.10. 2008 alespoň 54 palet cihel POROTHERM. „Jedná se o množství, které je potřeba pro výstavbu malého rodinného domku,“ vysvětluje ing. Richard Slavík ze společnosti Wienerberger. „Ani stavebníci, kteří budou pořizovat menší bydlení, se tak nemusí obávat, že by na možnosti výhod z balíčku nedosáhli.“

V rámci balíčku POROTHERM 1+3 obdrží stavebníci dotaci na odběr zemního plynu ve výši 7 000 Kč od společnosti VEMEX. Podmínkou je zahájení odběru plynu do 30. 6. 2010, dotace bude uplatněna v první celoroční faktuře.
Pro zájemce o pořízení komínu je připravena výhodná nabídka na komínové systémy. Schiedel UNI PLUS nebo Schiedel ABSOLUT. Na první z uvedených systémů mohou získat slevu 20 %, na druhý dokonce 25 %. V případě objednávky revize komínu nutné pro kolaudaci do konce listopadu 2010 bude cena za její provedení pouze 1 Kč.
„Sladkou třešničkou na dortu je možnost zakoupit 150 kusů lícových cihel TERCA Klinker na obložení krbu nebo obezdívku komína za 1 Kč / ks,“ doplňuje ing. Slavík další z výhod balíčku. „K dispozici jsou odstíny v červené tmavé, červené světlé a hnědé.“

Podrobné podmínky pro získání „Balíčku POROTHERM 1+3“ jsou uvedeny na www.porotherm.cz.

Autor: Tisková zpráva (Wienerberger)