montérkové kalhoty CERVA Dayboro montérkové kalhoty CERVA Dayboro

Veletrh Dřevostavby 2009

Zveme vás na 4. mezinárodní veletrh zaměřený na dřevěné stavby, střešní konstrukce, dřevovýrobu a dřevotechniku v jarním termínu od 26.2. do 1.3. 2009 v PVA Letňany Praha.

Veletrh Dřevostavby 2009 je prestižní veletrh, jež je strategicky položen dojedné z významných evropských metropolí. Je to místo kontraktačníchsetkání odborníků, obchodníků, architektů, výrobců a prodejců služebv oblasti využití dřeva ve stavebnictví.

Mezi našimi vystavovateli tak najdete většinu významných společností působících v daném oboru na českém trhu. Je připraven doprovodný program, jenž svou tématikou „Salon dřevostaveb“ jistě naláká všechny, kteří by rádi znali více o tomto oboru.

Salon dřevostaveb je ve svém oboru jedinečnoupřehlídkou, která vznikla za účelem zviditelnění a propagacesoučasné kvalitní české architektury staveb s použitím dřeva. Pilířem Salonu jsoupřednášky zaměřené na nejrůznějšítémata související s problematikoudřevostaveb.

Přednášky obstarají čeští odborníci, doplnění o renomované přednášející ze zahraničí, kteříakci obohatí o mezinárodní měřítko a nadhled. Za podpory Valonského zastoupení v Prazea Kanadské ambasády se letos Salonu zúčastnili hosté z Belgie a Kanady (kanadskáarchitektka žijící ve Francii) a naše přímé pozvání přijala i přednášející z Norska, kterápředstavila projekt Norwegian Wood,jakožto součást programu Evropskéhohlavního města kultury Stavanger 2008.

Přestože největší boom výstavbyrodinných domů byl díky nižší sazbě DPHv uplynulém roce, dá se předpokládat, želetošní rok přinese pokračování tohototrendu a nových rodinných domků bude inadále přibývat.A když dům,tak proč ne dřevostavbu, jako dobrýzáklad pro nízkoenergetické bydlení.Dřevostavby jsou mezi spotřebiteli stále oblíbenějšími. Kromě elegantního vzhledu totiž nabízejí i řadu funkčních výhod a energetických úspor, které budou s ohledem na neustálé zdražování vstupních energií ještě nabírat na významu. Novinky v této oblasti se představí právěna veletrhu Dřevostavby 2009.

Více informací naleznete na www.idrevostavby.cz

Autor: Terinvest, spol. s r.o.(Tisková zpráva)