přípravky pro zdraví i krásu vaší zahrady přípravky pro zdraví i krásu vaší zahrady

Vyšší úroveň přesnosti s novým Dremel Stylus Lithium-Ion

Unikátní novinka v segmentu vysokorychlostního akumulátorového mikronářadí nabízí vyšší úroveň přesnosti při práci na tvůrčích a jemnějších projektech. Díky jedinečnému ergonomickému designu se Dremel Stylus™ chová jako Vaše prodloužená ruka, což umožňuje dosáhnout precizních výsledků, požadovaných při opracování zvláště jemných, detailních a složitějších obrobků.

S lithium-iontovým akumulátorem, který lze kdykoliv dobíjet, je bez paměťového efektu a samovolného vybíjení, je Dremel Stylus™ kdykoli připraven k okamžitému použití. Regulace rychlosti od 5.000 do 25.000 otáček/min poskytuje dostatečný rozsah pro volbu té správné rychlosti pro daný projekt. Oddělený spínač on/off (zap-vyp) umožňuje zachovat nastavení rychlosti při přerušení práce.

Dremel Stylus je dodáván s 15 kusy příslušenství a s kompaktní nabíječkou, která zároveň slouží jako stojánek na nářadí a příslušenství. Vše potřebné je tedy vždy po ruce.

Shrnutí hlavních vlastností

• Maximální ovladatelnost a přesnost
  • Jedinečný ergonomický design - nízká hmotnost a pogumovaná rukojeť pro pohodlné držení
  • Lithium-iontový akumulátor (7,2 V) lze kdykoliv dobíjet, bez paměťového efektu, bez samovolného vybíjení